Leerlijn

Roboticus in de onderbouw

In de onderbouw focussen we op de basiskennis die je nodig zult hebben om de meest creatieve, innovatieve en natuurlijk de beste robots te ontwerpen, bouwen en programmeren! Zo zal er kennis gemaakt worden met Lego Mindstorms en zullen jullie het tegen elkaar opnemen om de strijd voor de beste robot! Daarnaast zal er worden meegedaan aan landelijke robot wedstrijden om jullie robot skills verder op de proef te stellen. Valt jouw robot in de prijzen? Dan maak je ook nog kans om deel te nemen aan internationale robot wedstrijden!  

Roboticus in de bovenbouw

Doordat je in de onderbouw een goede basis hebt kunnen opbouwen is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging! Je zult kennis maken met Arduino en allerlei andere innovaties in de wereld van robotica! Je zult 3D ontwerpen maken en daadwerkelijk uitprinten, je zult printplaten ontwerpen en natuurlijk het programma schrijven in C++ en Python programmeertaal! Dit doe je in een multidisciplinair team met als doel het Nederlands kampioenschap winnen en doorstromen naar het Wereldkampioenschap!

Lijkt het je nou leuk om mee te doen?

Schrijf je dan in via www.talentoplyceumkralingen.nl en dan zien we je snel! LET OP: Inschrijving is alleen mogelijk voor leerlingen van Lyceum Kralingen.