Laatste wedstrijden | 15 juli 2022

Vandaag waren onze laatste wedstrijden. We moesten één individuele wedstrijd spelen en we hadden twee super team wedstrijden.

Wedstrijd 1

Deze wedstrijd was tegen het Braziliaanse team Aperture. Hun robot werkte bijna niet, dus was dit een makkelijke wedstrijd voor ons. Wij wonnen 13-0. Het was fijn om onze robot een beetje werkend te zien maar ook naar omdat we bevriend waren geworden met het andere team en we het zielig vonden dat hun robot het helemaal niet deed. Dit is ook omdat wij het gevoel goed kennen.

We waren nu klaar met alle individuele matches. Hierna moesten we spelen in een super team. Een super team is een team die bestaat uit drie verschillende teams. Helaas zaten we in een team met niet werkende robots, dus was ons team niet erg goed.

Aan het einde van de wedstrijd speelde we in super team XXL. Dit is een wedstrijd met zes robots per team. Wij zaten in het team met de Winnaars van dit jaar RoboCup en die van vorig jaar dus ons team was erg goed. De Italiaanse team heeft dit jaar gewonnen. Hun robot is erg snel en sim, we waren erg onder de indruk.

Al met al zijn we vierde geëindigd van de twaalf, dus we zijn erg tevreden. We hebben ook veel geluk gehad. We kijken uit naar de volgende RoboCup!